TÉMÁK, Kategóriák

A Barátcserje megkönnyíti a változókort

549
HOZZÁSZÓLÁS:

A Barátcserje, vagyis a vitex agnus castus rendkívül hatékony lehet bizonyos női problémák orvoslásában, enyhítésében. Ezt pedig leginkább annak köszönhet, hogy értékes összetevői különböző fajta ösztrogén-receptorokhoz való kapcsolódással képesek hatni a női szervezetben jelen lévő ösztrogén és progeszteron hormonok egyensúlyára.

A Barátcserje segít a nőknek

A Barátcserje legfőképpen a progeszteron, vagyis a sárgatest termelődésére és szintjére van pozitív hatással. S éppen ennek köszönheti, hogy kiválóan alkalmazható a változókorban fellépő kellemetlen tünetek, panaszok enyhítésére vagy akár megszüntetésére is.

A Barátcserjét a nők gyógynövényeként tartják számon már sok-sok éve, mivel hatékonyan szabályozza a rendszertelen és fájdalmas menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tünetegyüttest, s a premenstruációs szindróma kellemetlenségeit is mérsékli.

Ráadásul még termékenységi problémák esetén is sikeresen alkalmazható, hiszen képes lehet helyreállítani a felborult hormonháztartást.

Könnyebb változókor Barátcserjével

A Barátcserje különösen a menopauza előtt és alatt jelentkező néha roppant kellemetlen tünetek enyhítésében és akár megszüntetésében van a hölgyek segítségére. Így többek között eredményesen kezelheti a nyugtalanságot, a szorongást, a depressziót, az éjszakai izzadást és hőhullámokat is.

A Barátcserje egyik különlegessége, hogy hatással van az agyalapi mirigy follikulus stimuláló hormon (FSH) és a luteinizáló hormon (LH) termelésére is, s ennek köszönhetően képes növelni a progeszteron hormon szintjét a szervezetben.

Ezáltal pedig helyre tudja állítani a felborult hormonális egyensúlyt, minek következtében jelentősen enyhülhetnek a menopauzális változások miatt kialakuló, időnként rendkívül kellemetlen, a mindennapi életet jelentősen megnehezítő panaszok.

Mindezeknek köszönhetően a Barátcserje természetes segítséget nyújt a változókorba lépett hölgyek számára, így jelentősen megkönnyítheti a menopauza előtti és alatti időszakot, amikor is egyre jobban lecsökken a női szervezetben a petefészek hormontermelése, ami miatt a menstruáció előbb rendszertelenné válik, majd pedig teljesen el is marad.

Ha szeretne még több hasznos információt olvasni a Barátcserjéről és annak női egészséget védő hatásairól, akkor látogasson el a Barátcserje Honlapjára, ahol mindent megtudhat erről a hormonális egyensúlyt támogató gyógynövényről!

549
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]